Semesterfin



- Tee med Musse Pigg
Lindex
- Jeansshorts Topshop
- Quiltad axelremsväska Rika
- Heels Steve Madden

Måndag



- Vitt, ribbat linne Filippa K
- Blus Zara
- Jeans Cheap Monday
- Ballerinas Vagabond

Pyjamas på rea



Det här fina pyjamas-setet som jag har spanat på ett tag hos H&M säljs nu på deras
rea. Byxorna finns både i rosa och blårandigt.
Ett riktigt fynd för bara 129 kronor.

Lördag


- Randig tee Lindex
- Chinos H&M
- Väska Esprit
- Ballerinas Vagabond

91-årskalas

Kom fram till Varberg sent igår kväll efter en lång tåg- och bussresa. Och imorgon är det dags att åka hem igen. Helgen är alldeles för kort.
Började dagen med en sväng på stan med föräldrarna, förutom ett par solglasögon kom jag hem tomhänt. Mina gamla, som i och för sig är nya för säsongen, har gått sönder och gå en hel sommar utan solisar är otänkbart. Efter shoppingen mötte jag mötte upp en kompis för en fika. Som allid när vi träffas blev det en hel del tjejsnack. 

Min kära farmor fyller år i helgen och ikväll ska vi fira henne med födelsedagskalas. 91 år blir det gamla krutgumman.

I sista minuten

Som vanligt när jag ska iväg någonstans sker packningen i sista minuten. Idag var inget undantag. Sprungit runt om en tok för att packa ner kläder och andra nödvändigheter inför helgens visit i Varberg. Ska fira min kära farmor fyller år och så hoppas jag hinna träffa vännerna över en fika.

Blir både buss och tåg imorgon, plus en timmes väntan på centralen i Lund. Men med en spännande 
pocketbok och nya Cosmopolitan hoppas jag kunna fördriva tiden. I värsta fall får jag ta fram golfboken och plugga lite.

Torsdag


- Bomullstopp Filippa K
- Halsband med fyrklöver Bianco
- Kjol La Redoute
- Pumps med spetsig tå Din Sko

Bustier


- Blommig bustier
Topshop
- Jeanskjol Forever21
- Armband med tingeling Disney Couture
- Heels Chloé

Tisdag


- Bomullsskjorta Soaked in Luxury
- Jeans Acne Hex Radison
- Guldhalsband med hjärtberlock
- Ballerinas Vagabond

Lite gott att äta

I helgen var jag riktigt sugen på att gå och se SATC-filmen men inte helt oväntat var biljetterna slutsålda. Funderar på att dra med sambon nästa vecka. Mysigt att göra något kul mitt i veckan och inte bara på helgen som det annars brukar bli. Om jag lockar med popcorn och cola följer han säkert med.

Plöjde igenom en massa avsnitt igår kväll då jag var ensam hemma. Freddan har varit iväg på kurs med jobbet sedan i måndags men idag kommer han hem igen. Tänkte bjuda på lite gott att äta ikväll. Kämpar för hålla tassarna borta från chokladpuddingen som står i kylen.


Runt halsen




Disney Coutures smycken har jag länge suktat efter. Blivit en av favoriterna faktiskt och det är på tiden att någon av de söta halsbanden hänger runt min hals. Frågan är vilket? Carrie-inspirerade med texten
Believe eller det bedårande med rosetter. Var och en fin på sitt sätt

Måndag



- Randig blus H&M
- Jeans Cheap Monday
- Skinnjacka Carlings
- Ballerinas Vagabond

Typisk söndag

Varit en typisk fixar-söndag idag. Eftersom vädret inte har tillåtit några utomhusaktiviteter har vi istället tvättat, städat och ordnat här hemma. Ibland behöver man sådana dagar också även om det e mycket roligare att hitta på något kul när man är ledig. Hade gärna spelat golf idag men när det regnar ute stannar jag hellre inne och myser.

Ikväll kikar vi på fotbollen och äter daimglass. Blivit min nya last, en dålig vana om du frågar mig. Men en strut i veckan blir det, måste ju få unna sig lite.

Go Juicy



En seg och regning söndag som denna skulle jag vilja mysa i denna sköna outfit från Juciy Couture. De små shortsen är ju bara för söta.

Midsommardagen


- Bomullstee Filippa K
- Chinos H&M
- Halsband Snö
- Skinnjacka Carlings
- Skor med träklack Din Sko

Utvilad

Var härligt att vakna imorse, efter en god natts sömn. Blev ett lugnt midsommarfirande igår med Freddans familj. Åt sill, köttbullar, färskpotatis och drack nubbe ute i eftermiddagssolen. Efter maten, innan regnet kom, hade vi pargolftävling på korthålsbanan. Resten av kvällen spelade vi sällskapsspel inne i stugan. En perfekt avslutning på en lyckad midsommarafton.

Idag har det blivit mera golf med Freddans syster och sambo. Med tanke på den hemska blåsten och kurrande magen gick det över förväntan. Snart ska vi fyra ut och äta en efterlängtad middag på något trevligt ställe. Känner att kroppen behöver energi, är helt matt.


Nice one



Söt 
sommarklänning som hade varit fin igår på Midsommarafton. Sval bomullskvalité med volangkant längst ner. Lägg märke till det söta broderiet, ger plagget det lilla extra. Med koden MINSTIL får man 10 % rabatt och då slutar kalset på strax över 370 kronor plus frakt.
Inte illa för ett plagg som håller hela sommaren.

Midsommarafton


- Blommig klänning Ebay
- Halsband och armband Snö
- Skor med träklack Din Sko

Glad Midsommar

Först vill jag önska alla en underbar midsommar? Vad har ni för planer idag?  Vi ska först in en snabb sväng till stan och sedan blir det midsommarfirande ute i sommarstugan. Vädret ser lovande ut och det vore ju kul om man kan sitta utomhus idag. För att vara på den säkra sidan tar jag med mig långbyxor och kofta om det skulle bli kallt. Annars är det klänning á la midsommar gäller idag.

Marknad

Inte helt oväntat blev det en lugn eftermiddag på jobbet. När klockan slog sex var alla snabba på att stänga av sina datorer och gå hem. För några väntar en härlig sommarsemester medan jag får vänta ytterligare några veckor.
Freddan hämtade mig och sedan åkte vi in till stan för att gå på lövmarknaden. Förutom en klockren t-shirt till mitt kusinbarn och en massa frukt och godis gjorde jag inga fynd.

Fick sms-avisering tidigare idag att paketet från H&M med
chinosen och den blommiga bikinin hade kommit. Ska hämta det imorgon när jag ändå ska in till stan för att ordna lite saker inför midsommarfirandet.

Torsdag


- Bomullsskjorta Gant
- Vita stuprör Cheap Monday
- Skor med träklack Din Sko

Vad hände egentligen?

Nej nu blir det sängdags för min del. Varit fullt upp hela dagen med jobb och sedan en liten tillställning med Freddans jobb som bjöd på grillning och kubbspel. Åkte sedan in till stan för att se Sverigematchen. Det var fler än vi som hade samma planer för i stort sett alla uteserveringar var fullsatta när vi kom. Blev en lyckad kväll trots usla spelet från Sveriges sida. Hade verkligen hoppats att vi skulle gå vidare men efter kvällens match är det inte konstigt om man tvekar.

Sista dagen på jobbet imorgon innan midsommarledigheten. Ska bli så härligt med långhelg, bara nu vädret stabiliserar sig. Regnat om vartannat hela veckan.

Rosetter rosetter


- Cardigan
Topshop
- Volangkjol Topshop
- Rosa clutch Asos
- Heels med rosettdetalj Asos

Tisdag



- Skjorta med puffärm Topshop
- Chinos Stockhlm
- Ballerinas Vagabond

Best dressed



Vogue har listat veckans bäst klädda och här är ett utplock av de fyra senaste vinnarna. Vem gillar du bäst?
Samantha Boardman Rosens röda Oscar de la Renta? Kasia Struss klänning som trendigt lämnar ena axeln bar? Natalia Vodianovas färgsprakande kreation eller allas vår SJP som glänste på Sex and the City premiären i sin Nina Ricci klänning?

Måndag


- Vitt, ribbat linne American Apparel
- Cremefärgad cardigan Zara
- Jeans Nudie
- Ballerinas Vagabond

Nästan som orginalet



Vissa plagg kommer nog alltid förbli en dröm, Miu Miu klänningen är en sådan. Men ibland har man tur att hitta kopior av de eftertraktade designerplaggen. Dessa två klänningar är ju slående lika orginalet, kanske inte lika vippiga men hur mycket kan man begära för en bråkdel av priset.

Lördag kväll


- Mönstrad klänning H&M
- Halsband Snö
- Armband Snö
- Pärlörhängen med sötvattenspärlor
- Metallicpumps Vagabond

25-årsfest



Solsken, regn, salladsbuffé, bästa vännerna och tjejsnack. Gårdagens 25-årsfest var väldigt lyckad. Och extra roligt var det att hela gänget och våra pojkvänner var samlade. Till födelsedagsbarnen hade vi köpt varsin väska som var full med smått och gott. En uppskattad present som jag också hade blivit glad över. Framåt småtimmarna åkte alla ner till
Societén där festen fortsatte.

Fredag den trettonde

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar på västkusten. Är på besök i helgen för att gå på mina vänners tjugofemårsfest och umgås med min familj.
Fredag den trettonde sägs ju vara otursdagen. Har ni råkat illa ut idag? Förutom att jag och Freddan råkade köra fel under resan hit har jag klarat mig undan denna gången. Är egentligen inte skrockfull även om jag nog innerst inne är rädd att något ska hända. Men sju års olycka om man krossar en spegel, nja . .

God natt !


Fredag



- Topp Sisters
- Jeans Acne Hex Radison
- Silvriga sneakers Lacoste

Resan bokad!



Nu är resan till värmen bokad! I mitten av september bär det av till Turkiet för sol, bad och shopping. Ska bli så härligt att komma iväg tillsammans kärleken. Bara ta det lugnt och göra precis vad som faller en in. Njuta av att ha semester.

Torsdag


- Svart, ribbat linne Filippa K
- Klänning Gina Tricot
- Halsband med fyrklöver Bianco
- Leggins Gina Tricot
- Ballerinas Vagabond

Mera Maxi




Såg denna
maxiklänning i ett reportage i Veckorevyn och föll direkt. Spännande mönster som känns roligare än de jag sett tidigare och priset är inte fel det heller. Med koden 175879 dras dessutom 60 % rabatt av i kassan.

Bild Ellos

Onsdag


- Topp Stockhlm
- Vita jeans Cheap Monday
- Guldhalsband med hjärtberlock
- Skor med träklack Din Sko

Kom igen Sverige

Ikväll får både Gossip Girl och Gynning kliva åt sidan för Sverigematchen. Men jag ska nog hitta ett sätt att se programmen i efterhand. Blir några spännande timmar framför tvn tillsammans med en stor skål med popcorn. Mitt tips är 1-1 men såklart hoppas vi på vinst.
 
Nu ser jag att matchen börjar. Håll tummarna !

Playsuit


Den omskrivna playsuiten från Topshop kan matchas på många sätt, här är mitt:
- Playsuit
Topshop
- Quiltad väska Asos
- Solglasögon Tom Ford
- Sandaler Don Donna

Måndag


- Bomullstee Filippa K
- Kofta MQ
- Jeans Cheap Monday
- Ballerinas Vagabond

Wellness by Clean



Doftmärket Clean har ett fått ett tillskott i familjen. Nya Wellness by Clean kännetecknas av skönhet och välbefinnande.
Harmony innehåller citron och apelsinblomma medan med en dos av Purity sprider man doften av ros och persika. Två somriga och fräscha parfymer.

Officiellt handicap

Det blev en svettig dag på golfbanan. Gick ut när solen stod som högst på himmeln och det syns nu kan jag säga. Fått rula ränder efter pikétröjan jag hade på mig och det blir svårt att få bort de fula ränderna tills festen nästa helg. Hade nämligen tänkt ha en axelbandslös klänning men nu vet jag inte.

Golfspelandet gick riktigt bra i början och jag klarade faktiskt poängen för officiellt handicap, det enda som återstår är teoriprovet som jag knappt pluggat till. När jag sänkte sista putten som gav mig den artonde poängen var jag tvungen att skrika ut ett glädjetjut!

Söndag


- Nudefärgad tee Filippa K
- Jeansshorts H&M
- Silvriga sneakers Lacoste

Coctail


- Klänning
Forever 21
- Clutch med rosett Christian Louboutin
- Örhängen Asos
- Rosa drömheels Christian Louboutin

Bastu

Jisses vad kvavt det är. Fläkten står på max här i rummet men ändå känns det som jag sitter i en bastu. Det får bli en kall dusch innan jag lägger mig i den nybäddade sängen. Finns inget härligare med nya, rena lakan.

Har tillbringat hela dagen i sommarstugan med att sola och umgås med Freddans familj. Blev även en golfrunda med svärmor när när den värsta värmen lagt sig. De sista hålen spelade jag riktigt bra och det känns lovande inför morgondagens runda. Igär däremot var jag nog den bidragen orsaken till min och Freddans förlust mot hans syster och sambo. Kul att tävla även om det mest var på skoj.

Lördag


- Linne Gina Tricot
- Shorts Zara
- Ballerinas med rosett Vagabond

Snygga blommor



Än så länge kan jag inte få nog av blommiga klänningar, det är ju så somrigt. Denna variant från
Asos utan axelband gillar jag. Känns mer som en festklänning än en man strosar på stan i. Och såhär års inför alla studentfester, konfirmationer och bröllop finns det flera tillfällen att klä upp sig lite.

Fredag



Bilden tagen imorse innan ett träningspass med min golftränare.
- Piké Nike
- Golfshorts Cross
- Golfskor FootJoy

Tänk vad tiden går..

.. kan knappt förstå att det idag är ett år sedan jag lämnade Handels lokaler med en magisterexamen i bagaget. Kommer ihåg att vädret var lika härligt nu som då. Efter avslutande uppsatsseminarie firade jag, Helena och Madde med glass i solen. Sorligt nog har jag inte träffat dessa underbara tjejer sedan den dagen men jag hoppas att vi ska hinna ses i sommar. Hade väldigt kul tillsammans under de många timmar vi satt och skrev på uppsatsen.

Mycket har hänt det senaste året. Är fortfarande kvar inom bankvärlden, något som jag trivs med. Men det är svårt att säga vad jag vill syssla med i framtiden. Det är något som tiden får utvisa.

Torsdag

image1242
Men usch vad svartklädd jag är, mitt i sommarvärmen och allt.
- Linne H&M
- Bomullstee Filippa K
- Halsband Madebyme
- Chinos Stockhlm
- Ballerinas Vagabond

Utbildningsdag

Varit iväg på utbildning hela dagen, ett skönt avbrott från det vanliga jobbet. Dagen kändes väldigt givande och informationen kommer vara till stor nytta i arbetet. Fokus låg på försäkringar och fonder vilket är något som jag behövde fräscha upp. Ibland är det svårt att hänga med i svängarna med alla nya regler som ploppar upp.

Lunchen, en underbart god fiskrätt åt vi utomhus i strålande solsken. Härligt att kunna njuta av det fina vädret som vi har nu. Andra dagar finns det inte tid till det vilket känns tråkigt. Man vet ju aldrig hur länge det håller i sig.

Nu, sova.

Onsdag

image1241
- Randig topp Lindex
- Vita stuprör Cheap Monday
- Skor med träklack Din Sko

Gladiatorrea

image1239
Vem kan ha missat den rådande hypen kring gladiatorsandaler. Själv letar jag fortfarande efter de perfekta även om Din Sko har ett par som ligger bra till. Hos La Redoutes sommarrea finns
dessa för endast (håll i er) 184,50.

Purple meets black

image1238

- Topp i siden och bomull
La Redoute (på rean)
- Volangkjol Topshop
- Väska Alexander McQueen
- Gladiatorheels Asos

Tisdag

image1237
- Tunika Vila
- Rosettskärp Lindex
- Jeans Cheap Monday
- Ballerinas Vagabond

Love, love, love!

image1236

Ser ni någon skillnad? Ibland är likheterna slående.
Glitzy.se budgetvariant är en exakt kopia av Luellas populära tee och bara till en bråkdel av priset. Var snabb med att klicka hem en och det var tur för nu såg jag att de är slut i lager.

Måndag

image1235

- Storskjorta Asos
- Leggins Gina Tricot
- Ballerinas Vagabond

Are you a Sex-pert?

SATC premiären närmar sig med stormsteg och det är väl snart dags att ta fram skolådan och ha en riktigt Sex and the City-maraton. Innan du fräschar upp minnet, testa dina kunskaper i detta quiz. Klurigare än jag trodde.

En dag på stan

image1234
- Kavaj med guldknappar
Topshop
- Tee med Luella tryck Glitzy.se
- Rosettdiadem Forever21
- Jeansshorts H&M