Torsdag


- Rutig skjorta Lindex
- Jeansshorts H&M
- Lackballerinas med rosettdetalj Vagabond

För sommarhåret



Sommaren är härlig, för allt utom håret. Sol, vind och salta bad sliter rejält och det är lika viktigt att använda solskyddsfaktor i håret som på kroppen. Under sommaren försöker jag regelbundet göra återfuktande inpackningar som för stunden ger håret ett lyft. Om skadan redan är skedd har
Redken en bra produkt som både ska reparera och stärka solskadat hår. Såg att det även fanns schampo och balsam i samma serie.

7,5 kilometer

Den goda trenden med morgonjogging håller i sig och imorse blev det en repris av tisdagens runda, 7,5 kilometer. Kändes lättare att springa idag och hade betydligt mer krafter kvar när jag kom i mål. Till nästa gång funderar jag på att öka dosen ytterliggare.

Blir stranden idag också, solen lyser på nästan molnfri himmel, perfekt strandväder. Det gäller att passa på för till helgen ser det ut att bli regn, om nu prognoserna håller vad de lovar. För en gångs skull hoppas jag inte det.

Onsdag


- Tee Glitzy
- Shorts Zara
- Gladiatorsandaler Din Sko

Stranden nästa


- Baddräckt med rosett 
Anna & Boy
- Jeansshorts Forever 21
- Badhandduk Pucci
- Rosa Havainas Nelly

Räkna med rutigt



Räkna med att se många trippa runt med rutigt i höst. Gossip-Girl-looken med skottrutiga kjolar och söta blusar kommer vara min inspiration. Både MQ och Lindex har flera söta kjolar i sitt höstsortiment. Varför inte göra som Blake Lively och matcha korta kjolen med linne och väst. Jättesnyggt!
Bild People

Tisdag


Tidigare idag innan beachen.
- Vitt, ribbat linne Filippa K
- Surfarshorts Rip Curl
- Bikini H&M
- Guldsandaler med flätade remmar Bianco

Morgonjogging

Imorse tog jag mig i kragen och drog med lillebror ut på en joggingrunda. Tänkte att det inte skulle vara så varmt såpass tidigt på morgonen men så fel jag hade. Där solen tittade fram mellan träden var det stekhett och jag höll på att rinna bort. 7,5 kilometer blev det och mer hade jag inte orkat. Kanske blir ytterliggare en sväng imorgon, känner att jag måste ta tag i löpningen nu, bara en månad kvar till Tjejmilen.

Hade hoppats kunna ligga på beachen idag men vädret är knepigt. Ena stunden är det strålande sol och andra regnar det. Annars lägger jag mig på altanen och läser i nya boken.


Måndag


- Blommig klänning Ellos
- Guldsandaler med flätade remmar Bianco

Premiärdopp

Legat på beachen och solat idag och tagit årets första dopp i havet. Var isande kallt när jag klev i från bryggan och det fanns inte en chans att jag skulle doppa mig. Men jag gav mig den på att idag skulle det ske så jag gjorde det. Efter ett tag var vattnet ganska så behagligt även om några grader till inte skulle skada. Har även firat mamma som fyller år idag. Jag och Freddan köpte SIA ljuslyktor i en butik i Lund som vi gav henne. Om vi hade haft plats i vår lägenhet hade jag köpt några till mig med.

Efter kalaset tog Freddan bilen för att köra hemåt igen, medan jag stannar på västkusten i ytterligare en vecka. Känns tomt nu när han åkt även om jag vet att vi snart ses igen.


Lek & utgång



Det blev en lyckad kväll med mina tjejkompisar och våra respektive. Efter grillning, kubbspelade (mitt lag vann) och plockepinn i storformat (ännu en vinst) åkte hela gänget till Societén där festen fortsatte. Där var det minst lika varmt som under shoppingturen i Göteborg. Satt största delen på den svalkande uteserveringen. Nu ska vi iväg och grilla vid havet.

Lördag


Från ett soligt Göteborg.
- Randig tee Lindex
- Shorts med knytband H&M Organic
- Väska Esprit
- Gladiatorsandaler Din Sko

En kväll på stranden



Slapp outfit, kanske för en grillkväll på stranden.
- Randig topp
Lindex
- Jeansshorts Forever 21
- Vita pilotisar Ray-Ban
- Gladiatorsandaler Juicy Couture

Varbergs GK



Tänkte bjuda på några bilder från torsdagens golfande med Freddan. Redan tidigt på morgonen stod vi redo vid första tee och nio timmar senare hade vi spelat de 36 hålen. Två rundor på samma dag i närmare trettio graders värme tog på krafterna. Ett tag tänkte jag nästan ge upp, men jag bet ihop och tog min runt tillslut.

Fredag


- Klänning H&M
- Guldsandaler med flätade remmar Bianco

It's getting hot

Det varma vädret ser ut att fortsatta och det är riktigt varmt ute. Imorse hade jag planerat att ge mig ut på en joggingtur men insåg att jag inte skulle orka. Istället tog jag långfrukost och läste morgontidningen ute på altanen. Resten av dagen har vi legat ute på gräsmattan och solat. Läste ut boken En shopaholic säger ja och nu funderar jag vilken som blir nästa att sätta tänderna i. Sista Stieg Larrson?

Ikväll ska vi ner till skaldjursfestivalen nere i hamnen. För mig som älskar skaldjur i alla dess former är detta rena himmelriket. En kall öl till det är pricken över i:et.

Torsdag


- Randig tee Gina Tricot
- Kjol Lindex
- Gladiatorsandaler Din Sko

Roadtrip


Härliga bilder från Båstad och Malmö

Det blev många mil på vägarna igår och vi kom inte fram till mina föräldrar förrän sent på kvällen. Hann med både stopp i Lund, Malmö, Helsingborg, Båstad och Halmstad. Vi kollade in varuhusen Nova och Väla, provade golfkläder på Dormy, trängdes med turister vid Turning Torso, shoppade i Malmö stad och njöt av de fina omgivningarna i Båstad innan roadtripen avslutades på en uteservering i Halmstad. En mycket lyckad dag med många intryck och nya erfarenheter.

Sommaren är här?



Jag gillar vad jag ser! Hoppas nu bara att prognoserna håller vad de lovar. Kommer med säkerhet bli en varm golfrunda imorgon. Känns bra att vi fått startid redan klockan åtta på morgonen, hinner man gå en runda innan det blir för varmt. Inför eftermiddagspasset får jag se till att ladda med mycket vatten.

Bild
SMHI

Tisdag


Från gårdagens roadtrip
- Randig topp med rosettdetalj MQ
- Chinos H&M
- Gladiatorsandaler Din Sko

Första..

.. dagen på semestern är snart över och det känns helt underbart att vara ledig. Dock blev det ingen sovmorgon utan tidigt imorse åkte jag, Freddans, hans syster och sambo iväg för att spela golf. Var riktigt kul att prova en ny bana även om denna var mer svårspelad och betydligt jobbigare att ta sig runt.

Kvällen har jag ägnat åt storstädning och packning inför morgondagens resa mot västkusten. Blir två veckor semester tillsammans med familjen, vännerna och Freddan.  Kommer åka tidigt imorgon bitti för vi ska stanna till i Malmö/Båstad på vägen så det är bäst att jag går och lägger mig nu.

Natti !!

Hösttrend i sommartappning


- Spetsblus
Forever 21
- Volangkjol Topshop
- Rosa klocka Toy watch
- Heels med peeptoe Forever 21

Måndag


Inleder semestern med en runda på golfbanan
- Piké Nike
- Golfshorts Cross
- Golfskor FootJoy

Golfbränna



Här ni ser golfens baksida. Solbrännan, eller ska jag kalla det, golfbrännan. Efter några rundor med pikétröja och golfhandske har solen satt sina spår. Önskar nästan att jag kunde spela i bikini för att få bort de hemska ränderna. Eller linne med tunna axelband. Jag undrar om brun-utan-sol fungerar?

Sjätte plats

Min allra första golftävling gick över förväntningarna. Började med att regnet öste ner när vi kom till banan med efter några hål gick det över och istället kom solen fram. Gick ut med två andra par, båda riktigt trevliga och det blev många skratt under de fyra timmarna som det tog att ta sig runt banan. Freddan spelade hur bra som helst och det var nog tack vare han att resultatet blev så bra. Slutade på en hedrande sjätteplats av totalt hundra par. Om jag inte klantat mig i slutade hade vi hamnat top tre. Prisutdelning senare på kvällen där jag och Freddan fick varsin golfklubba. Får se om jag ska behålla den eller byta mot något annat.

Lördag


- Randigt linne Zara
- Chinos H&M
- Gladiatorsandaler Din Sko

Miu Miu-lookie



Ännu en gång
inspireras Asos av Miu Miu's hypade klänning. Denna längre variant är nästan ännu snyggare. Finns även i blått med röda ränder men om jag måste välja blir det den vita. Skön sommarklänning.

Semester

Det var en underbar känsla när jag gick från jobbet i eftermiddags. Veta att jag inte behöver komma tillbaka på tre veckor. Istället ska jag njuta av ledigheten och göra precis vad som faller en in. Inga måsten. Tiden gick oerhört långsamt idag och jag kollade på klockan både en och två gånger. Gjorde inte mycket mer vettigt än att städa ur mitt skrivbord och färdigställa uppgifter som legat längst ner i att-göra-högen. Var så ivrig att gå hem att jag nästan glömde ställa om både telefon och mailen till semesterläge. I tankarna hade jag nog redan slutat.

Precis varit ute och ätit en bit mat för att fira semestern. Imorgon har jag och Freddan anmält oss till en golftävling. Min första någonsin. Fick en bra starttid, inte alltför tidigt, och nu är det bara att hoppas att regnet håller sig borta.

Fredag


- Blus med puffärm Topshop
- Chinos Stockhlm
- Lackballerinas med rosettdetalj Vagabond

H&M Höst



Mitt i sommaren släpper H&M sin höstkollektion.
Handskarna med dragkedja och lilla rosetten vill jag lägga beslag på. I övrigt blev jag inte imponerad, genomgående dåliga material. Synd för flera plagg såg riktigt fina ut.

Boktips


Att ligga i solstolen och läsa en bra pocket är vad jag kallar en perfekt dag. Och såhär inför semestern gäller det att ladda upp med ett gäng bra böcker. Den senaste tiden har jag läst flera riktigt bra pocketböcker;
Exhäxorna och Stella & Sebastian är klassiska chiclits om kärlek och svek. Plöjde snabbt igenom båda. Smuts av Katarina Wennstam är en bok som berör, kunde omöjligt lägga ifrån mig den. Rekommenderas varmt till alla.

Torsdag


- Blommig tunika Soaked in Luxury
- Stuprör Cheap Monday
- Lackballerinas med rosettdetalj Vagabond

Tusen bitar

Vissa morgonar börjar värre än andra och idag var precis en sådan. Första jag gjorde var att tappa två tallrikar som gick i tusen bitar. Måste väckt hela huset för det lät som sjutton. Men trots denna incident har dagen fortsatt i positiv anda. Har hjälpte Freddans syster och sambo att flytta till sitt nya hus. Vid första anblick blev jag lika fascinerad som dem. Härliga färger som vitt, grått och svart var genomgående i hela huset. Och köket hade blanka luckor, något som jag tycker är så snyggt! De har mycket jobb framför sig och det ska bli kul att se resultatet när alla flyttlådor är uppackade.

Snart kanske det är vår tur att flytta till ett nytt boende, bara att vänta och se.

Onsdag


- Storskjorta Asos
- Leggins Gina Tricot
- Gladiatorsandaler Din Sko

Nedräkning

Nedräkningen inför semestern har börjat på allvar, på fredag väntar tre veckors ledighet. Jobbet går på halvfart denna veckan, orkar knappt ta tag i något såhär nära semestern. Var och klippte mig i eftermiddags, kände att håret behövde en uppfräschning. Passade på att boka en tid vid förra besöket och det var tur för min frisör var fullbokad hela veckan. Fler än jag som vill bli fina i håret innan semestern. Klippte bara bort det slitna i topparna för jag funderar på att låta håret växa ut en bit. Vill ha en förändring eftersom jag har haft det kort och uppklippt en tid nu.

Garden party



- Klänning med körsbärstryck
Topshop
- Rosettdiadem Forever 21
- Vintageväska Chanel
- Chockrosa heels Christian Louboutin

Måndag


- Piké MQ
- Jeans Cheap Monday
- Pärldiadem Glitter
- Heels med träklackm Din Sko

Fem år tillsammans

Igår firade jag och Freddan 5 år tillsammans. Tänka sig att det är så längesedan jag blev tillsammans med denna underbara människa. Tiden har gått så fort. Spelade golf på dagen och kvällen avslutades med trerätters middag på ett mysigt ställe. Hummersoppa, vitlöksfondue och chokladfondue till dessert stod på menyn. Allt var gudomligt gott och vi nästan rullade ut ur restaurangen efter brakmåltiden.

Idag blir det mer golfspelande. Strålande sol och nästan vindstilla, perfekt golfväder. Kanske man kan bättra på brännan lite, är skrämmande blek just nu.

Lördag kväll


- Blommig klänning Ebay
- Pärlhalsband med sötvattenspärlor
- Metallicpumps Vagabond

Spets



Spets är något vi kommer få se mycket av i höst. Och redan nu börjar butikerna få in spetsplagg i sina sortiment. Finast hitills är denna klänning från
Topshop. Varfär inte tjuvstarta trenden redan nu med dessa läckra leggins.

Sen film

Vad härligt det är med fredag, varit en riktigt seg vecka på jobbet. Om precis sju dagar går jag på semester och nedräkningen har sedan länge börjat. Är riktigt glad att jag fick den sena perioden, speciellt eftersom vädret är allt annat än somrigt just nu. Men det är ingen katastof om det inte blir högsommarväder under semestern, har ändå säkrat en veckas sol och bad i september.

Har suttit hela kvällen och pluggat golfteori inför morgondagens prov. Knappt öppnat boken förrän idag så jag har bara mig själv att skylla om det inte skulle gå vägen. Nu blir det sen film med Freddan innan det är dags att sova.

Fredag


- Rutig skjorta MQ
- Jeans Nudie
- Lackballerinas med rosettdetalj Vagabond

Bunny


- Tee med Bunny motiv
See by Chloé
- Jeansskjol Forever 21
- Lackväska Chloé
- Mary Jane heels Topshop

Torsdag


- Randig blus H&M
- Chinos H&M
- Gladiatorsandaler Din Sko

Ett bra köp

Blev en kvällsrunda på golfbanan med Freddan. Trodde inte det skulle vara mycket folk ute så sent på kvällen men tji fick jag. Fick vänta vid vartenda hål och att köa är något som jag verkligen inte gillar. Testade drivern som jag köpte på rea förra veckan och hitills känns det som ett bra köp.

Nu blir det inga mer golfprylar för min del, vill inte tänka på hur mycket jag lagt ut inför denna säsongen. Kunde gått runt med en bayswater på armen men istället har det blivit ett nytt golfset, vagn, bag och andra nödvändigheter. Samtidigt känns det som jag kommer kunna spela med detta ett par säsonger. Drömväskan får jag vänta med, i alla fall ett år till..

Onsdag


- Bomullstee Filippa K
- Blommig scarf Zara
- Chinos Stockhlm
- Lackballerinas med rosettdetalj Vagabond

Sommardag


- Randig playsuit
Forever 21
- Rosettring Rachel Leigh
- Gladiatorsandaler med nitar Asos

Måndag


- Bomullspiké Gant
- Topp Sisters
- Jeans Acne Hex Radison
- Ballerinas Vagabond

Jogging

Juli betyder att det är mindre än två månader kvar till Tjejmilen. Tiden att träna börjar bli knapp och det är nog dags att jag lägger in en högre växel. Gick ju så bra i början men de senaste månaderna har det gått längre och längre mellan träningstillfällerna. Förskylningen som jag drogs med förra veckan är borta och idag var det inget som skulle stoppa mig för en tur i joggingspåret. 6 kilometer fick duga.

Efter träningen blev det smoothie med färska jordgubbar. Lyx! Blir en annan smak med färska bär istället för frysta. Känns fräschare.

Söndag


- Randig tee med rosettdetalj MQ
- Shorts Zara
- Gladiatorsandaler Din Sko

Konfirmation



Det soliga vädret höll i sig igår och konfirmationen blev en varm tillställning. Solen stod högt på himmeln när vi efter kyrkan skulle gratulera mitt kusinbarn. Och under gudtjänsten ska vi inte tala om, kändes som vi satt i en bastu. Efter konfirmationen fortsatte kalaset med god mat och lek med småbarnen. Hoppade studsmatta tills jag nästan stupade, hur jobbigt som helst men så roligt.

Mot storstaden

Precis ätit frukost ute på altanen. Jisses vad det är varmt ute idag och klockan är inte ens mycket. Kommer bli en svettig shoppingrunda i Göteborg. Därefter ska jag och hela familjen på konfirmation till mitt kusinbarn. Tänka sig att E redan är så stor, känns som det var igår jag själv konfirmerade mig.

Ha en trevlig lördag !

Fredag


- Blommig klänning H&M
- Guldhalsband med hjärtberlock
- Gladiatorsandaler Din Sko

Promenadskor


Blev en kvällspromenad i solen tillsammans med skönast joggingskorna. Kände att jag behövde komma ut och få frisk luft. Haft en sprängande huvudvärk hela dagen som inte vill gå över. Undviker att äta värktabletter men jag är nog illa tvungen till det innan jag ska sova.

Glass till middag

De gäller verkligen att njuta av de få kvällar vi har riktigt sommarväder. Igår var en sådan kväll. Vindstilla och strålande sol. Vad passar bättre då än en runda minigolf följt av glassfrosseri tillsammans med Freddans syster och sambo. Bjöd dem på en runda som pris för förlusten i golftävlingen för ett tag sedan. Om några veckor hoppas vi få vår revanch i släktfejden. Tills dess måste jag boka in den sista lektion med tränaren och "bli vän" med nya klubban som jag köpte igår.

Blivit sisådär med träningen eftersom jag har känt mig krasslig ett tag nu. En förskylning som inte riktigt vill bryta ut. Hoppas bli bättre till helgen då vi ska på konfirmation i Göteborg.


Onsdag


- Rutig blus Lindex
- Jeans Acne Hex Radison
- Ballerinas Vagabond

Sex and the City



Äntligen har jag sett den efterlängtade
Sex and the City-filmen. Åh så bra den var, ville inte att det skulle ta slut. Blödig som jag är kom det tårar i ögonen under flera tillfällen. Å andra sidan satt jag och skrattade högt under nästa scen. Filmen innehöll verkligen allt, inte minst läckra skor och snygga outfits.

Tisdag


- Rosa piké MQ
- Stuprör Cheap Monday
- Lackballerinas med rosettdetalj Vagabond