Julklappstips #1 Spa-upplevelse

47849-193

Det har blivit allt vanligare att ge bort en Spa-upplevelse i present. I Varberg där jag bor kan vi vara stolta att ha Europas bästa spa-anläggning. Hotell Tylösand i Halmstad har ett nybyggt spa och de erbjuder flera olika paketlösningar. Varför inte ge bort en upplevelse för både kropp och själ.

För paret
Ros & Bubbel
En övernattning i dubbelrum med rosor, frukt, choklad och mousserande vin på rummet. 50-minuters behandling för två (massage och thalassobad) samt en trerätters supé/buffé.

För vännerna
Tjejträffen
Övernattning i dubbelrum för med en gemensam manikyr där mousserande vin ingår samt en trerätters middag


Det låter inte fel, eller??

Pluggångest

Det går inte en minut utan att man tänker på skolan och allt som måste göras. Skolan har tagit över min kalender. Föreläsning, grupparbete och plugg står skrivet varje dag. Nu har jag även lagt till "jobbar" på helgerna. Var en stund på jobbet igår för att lära mig det nya kassasystemet. Finns ingen chans att försöka göra det på lördag, kommer vara fullt med julklappsshoppande människor.
Är hemma på lunch, varit i bibblan sedan imorse och sammanfattat artiklar. Tentan 22e (!!) december närmar sig med stormsteg. Dagarna räcker inte till.

Snyggt Lindsay

47849-192

Lindsay Lohan har en härlig stil men ibland är jag inte lika imponerad. Denna helsvarta outfit och vita väska är däremot en tiopoängare. Svarta lackstövlar, knästrumpor och kort "skolflicke-kjol". Något som de flesta har i garderoben.

Gift of the day

Från och med på fredag den 1 december och fram till den 23 december har H&M en kampanj, som går ut på att de varje dag har ett erbjudande på ett plagg till kraftigt reducerat pris. Registrera dig på H&M's sida för att varje dag få ett dags-erbjudande till din mail. Det återstår att hoppas att rea-plaggen är något att ha och inte bara garderobsvärmare.


På laddning

På tåget hem från morgonens (effektiva) grupparbete ringde de och sa att min dator var "fit for fight" igen. Gissa om jag blev glatt överraskad. Hade inte på långa vägar förväntat att det skulle gå så fort. Nu står den på laddning.
Sitter och lyssnar på Snygg-Erik på YouTube. Ska ta tag i plugget, pausen har blivit väldigt lång....

Rött till flickvännen


     

Nu när vi närmar oss december är det dags att börja tänka på julklappar (jag ska börja med det så småningom). Ett tips för alla pojkvänner där ute är att satsa på säkra kort om du inte redan kommit på vad du ska ge. Underkläder fungerar alltid och varför inte köpa något i rött när det ändå är jul. Fina märkesunderkläder finns hos Nelly. Priserna är högre än hos de vanliga kedjorna men i slutändan är det värt det. Kan rekommendera Hanky Panky.

Datorstrul

Min kära laptop är på villovägar. Upptäckte igår kväll att strömfördelningsdosan inte fungerade som den skulle och istället användes datorns egna batteri. Plötsligt dog den. Var och lämnade in allt imorse och i bästa fall får jag en ny sladd imorgon, eller nästa vecka. Tills dess lånar jag brorsan dator. Har många viktiga saker på laptopen så jag hoppas att jag får tillbaka den snart.

Bibblan i eftermiddag för plugg.

DIVINA

Upptäckte ett nytt klädmärke hos Nelly . . . DIVINA

likheterna är ju slående

snygga saker hade de också, såklart. bara det bästa är gott nog.

Inskickat

Träffade Mari klockan 9 imorse för att göra klart vårt PM i finansiering. Mailade in det till läraren för en stund sedan och nu håller vi alla tummar att det är godkänt. Vill få in de sista poängen så att jag kan hämta ut mitt examensbevis. Ätit sallad till lunch och snart börjar föreläsningen. Fyra timmar, hur ska jag orka. Tur att kaffet är med idag.

Saknar söt.

Hej då

Två timmar kvar tills Freddan åker hem. Det är inte långt kvar nu och jag önskar tiden kunde stanna. När han kliver på tåget är det mer än en månad tills vi ses nästa gång. Hinner både bli advent och julafton innan jag får en kram igen. Känns overkligt men dagarna går vidare...


Älskar dig


Det var la gött änna

47849-183

Dagens outfit

Tillbringat hela dagen i Göteborg. Sprang i affärer med halva stadens befolkning (kändes det som). Hittade saker att önska mig i julklapp. Ett myssett i velour och ett skinnskärp. Mer hann vi inte med innan hockeyn började. Freddan fick välja att besöka "Jul på Liseberg" eller se Frölunda - Mora. Ganska väntat blev det hockeyn och det var lika bra för regnet ville inte upphöra. Matchen slutade med vinst, 5-2 och nu börjar Frölunda sin klättring mot toppen.

Fredagsmys

Nu är älsklingen här och jag njuter av varenda sekund. Idag har vi varit på stan och Freddan har gett mig julklappstips. Tycker det är så svårt och veta vad man ska köpa. Har fått några bra förslag som jag ska fundera över. Själv vet jag knappt vad jag ska önska mig. Bra betyg står på min önskelista inför varje jul och det önskar jag mig även iår. Hade planerat att se Casino Royal ikväll men vi hoppar över det. Blir mysig hemmakväll istället framför tvn. Vad ska ni göra?

Snabba ryck

2 h föreläsning imorse minus de tjugo minuter som jag gick tidigare för att hinna med tåget hem. Ibland känns det onödigt att åka till skolan. Men men. Ska snart möta upp Hanna & Maria för en fika på stan och sedan hämta älsklingen på stationen. Snabba ryck.

Produktiva dagar

Livet i bibblan är över för denna gången. Suttit hängd över böckerna de senaste två dagarna och försökt komma ikapp med läsningen. Det har varit produktiva dagar och nu är jag värd lite ledighet från studierna. Får besök av pojkvännen som kommer imorgon och stannar tills söndag. Hela helgen tillsammans, vilket inte hör till vanligheterna. Har lite saker inplanerade som jag ser fram emot.

Nu, sängen och några desperate housewives avsnitt

Rachel Zoe får kicken

Nicole Richie har i dagarna gett sin (kända) stylist Rachel Zoe kicken. Orsaken sägs vara att det dåliga inflytande på Nicoles vikt. Rachel är känd för att ge sina kunder "baby sized outfits" och har öppet sagt att hon tycker kläder sitter finare på tunna kroppar. Nicole gör allt hon kan för att återfå en normal vikt efter en lång tids kamp mot anorexi.

       

Sept 2004 - Nov 2006


Hyr en It-väska

Har du någongång drömt om att äga en äkta IT-väska, en sådan som var och varannan kändis går omkring med, men som du inte har råd med. Nu finns det en lösning, hyr den! Den senaste trenden i USA är företag (bland annat Bag Borrow or Steal) som erbjuder mot en månadssumma möjligheten att hyra din drömväska. Priserna varierar från $40 i måndaden till $175 beroende på vilka väskor (och smycken) som erbjuds. I den högsta prisklassen finns bla. väskor från Marc Jacobs och Dior


47849-177

Vill ha

47849-176

Mango är en av mina absoluta favoritaffärer och ett givet besök när jag är i Göteborg. Det är få gånger jag går därifrån utan en kasse i handen. Mango har även en
nätshop med ett stort utbud av kläder och accesoarer. Den grå tröj/polo-klänningen är verkligen fin, gillar detaljen med påsydda fickor. 

Visa dina outfits

MyStyleDiary kan man både lägga upp bilder på sina outfits och inspireras av andras klädkombinationer. Perfekt en vad-ska-jag-ta-på-mig-dag. Nu har det kommit en svensk version, outfits.se Kul initiativ tycker jag.

Nu, tillbaka till forskningsuppsatsen


Halvfart

De kommande dagarna kommer bloggen gå på halvfart. Kommer bosätta mig i bibblan idag och imorgon för att plugga och försöka komma ikapp föreläsningarna. Snart måste vi börja med PM3 och då kommer läsningen bli lidande. Ljuspunkten är att Freddan kommer hit på torsdag. Det är över två veckor sedan vi sågs och det är för länge om man frågar mig.

Behålla eller inte

På tåget hem fick jag en sms-avi från H&M att min beställning hade kommit till utlämningsstället. Kunde inte hålla mig utan åkte och hämtade paketet direkt. I det låg jeansen beställt i en mindre storlek, partytoppen för 29:50 och den omskrivna siden-tubtopp-puff-klänningen. Både jeansen och toppen behåller jag men är väldigt osäker på klänningen. Var inte riktigt som jag tänkt mig. Kan inte sätta fingret på vad som inte stämmer men det känns inte 100. Som vanligt är den lagom i midjan men en aning liten över bröstet. Behålla eller inte, det är frågan.

Måndag

Ny vecka och nya tag. Gick upp tidigt imorse för att städa undan efter helgen och förhoppningsvis plugga lite. Har bara räknat en uppgift hitills och mer lär det inte bli för jag måste hinna äta lunch innan tåget går till skolan. Beskattningsrätt med vår virriga lärare. Undra om man kommer lära sig något i denna delkursen, jag tvekar faktiskt.

Söndagsutflykt

Om man ska tänka långt framöver var det här sista söndagen detta året som inte är uppbokad. Nästa helg kommer Freddan hit och helgen därefter är jag bjuden på dop. Resterande söndagar ska jag jobba extra. Därfor bestämde familjen att åka söndagsutflykt idag. Började med en sväng på Kungsmässan där jag hittade en kofta att önska mig i julklapp. Gjorde även ett besök på ett nyöppnat köpcenter utanför Göteborg och avslutade trippen med IKEA. Perfekt söndagsunderhållning.


Victoria's Secret

47849-171


     

Fem favoriter ur kollektionen


Den 5e december sänds en av årets största tv-händelser i USA, Victoria's Secret Fashion Show. Själva showen gick av stapeln igår i LA där världens mest kända modeller visade upp läckra underkläder. Vad sägs som Gisele Bundchen, Adriana Lima, Alessanda Ambrosio, Karolina Kurkova och sist men inte minst vår svenska representant Caroline Winberg. Inget dåligt startfält. Tillsammans med Perelli kallendern och omslaget till Sports Illustrated är en medverkan i showen ett av det största en modell kan uppnå. Gästartist var Justin Timberlake.

 

VeckoRevynare i vimlet

 

VeckoRevynarna Ebba och skönhet-Lisen fångades på bild av Sverige-gästande-bloggaren Face Hunter. Lisen är verkligen naturligt söt. Säkerligen har hon ett ton smink på sig men lyckats trolla bort det så att det inte syns. Önskar jag också kunde ordna det, hade behövts vissa dagar... typ idag.

Mer än 1000 ord

47849-168

Bild från funpic.com

Den här bilden speglar hur jag känner mig just nu. Helt slut
För andra gången den här veckan gick jag upp före 06 och för bara en stund sedan kom jag hem. Föreläsning följt av grupparbete. Ska inte lyfta ett finger mer idag. Slänga mig i soffan med myskläder och stanna där resten av kvällen.

En bild säger mer än 1000 ord

Rosor till våren

47849-165

Alexander McQueens kollektion för våren 2007 utnämdes till "den bästa" av style.com. Kollektionen innehåller många
spännande kreationer och vissa anser jag var lite over-the-top. En söt detalj som återkommer både på skor och klänningar är rosen. Det är något som jag kommer försöka återskapa i vår. Ett par högklackat och en tygros är väl det enda som behövs.

Ett PM kvar

Hade seminarie och gruppresentation i PM 2 i eftermiddags. Vi hade oturen att placeras sist och fick sitta och våndas i nästan tre timmar innan det var vår tur. Powerpointen gjorde susen och jag är riktigt nöjd över resultatet. Min del av presentationen gick helt Ok förutom att jag kom bort mig en gång mellan lanserings- och tillväxtfasen. Aja sånt som händer. Nyfiken på betyget nästa vecka. Nytt ämne i kursen imorgon, bank/kreditgivning. Den del jag sett fram emot mest men tyvärr betyder det ännu ett PM.


Bikinitröja

47849-163

En av de skönaste tröjorna jag sett på länge. Avklädd men ändå inte. Vet inte om jag är tillräckligt modig för ett sådant plagg men humoristisk är den iaf.
(bild från stureplan.se)

Smart mobillösning

47849-160

  
Jag vet inte hur det ser ut hemma hos er men i mitt rum ligger det sladdar och mobiladdare överallt. Ändå så använder jag bara en. Nu finns det en smart lösning på problemet, Contactboxen, som döljer både sladdar och laddare.

Enkelt, snyggt, kul och praktiskt

Finns hos designonline

 


Förberedelser

Sitter och försöker knåpa ihop en powerpoint-presentation till min grupp som vi ska använda på morgondagens seminarie. Det var ett tag sedan jag använde programmet men jag ska nog få ihop något. Stilren bakgrund och stor text är något våra lärare ser att vi har. Jag har blivit tilldelad att prata om analysen och våra slutsatser på PM:et. Måste bara bestämma vad som är relevant att ta upp, finns så mycket. Suttit i bibblan idag med beskattningsrätten, förförra veckan började delkurs två.

Fru Rosing

Utvikningstjej, Big Brother deltagare, föreläsare, "pokerspelare", marknadschef, författare, politiker & nu har Linda Rosing sadlat om till popartist. Förra låten Summer love var inget att hänga i granen men nu är det dags igen.

Kan inte någon tala vett med kvinnan?


Nyårsklänningar

47849-159
För den som vill vara ute i god tid med nyårs (& julklädseln) har H&M fått in flera fina klänningar till bra pris. Klickade hem den svarta sidenklänningen till höger. Osäkert med storleken men jag chansade på 36 och hoppas att det ska passa. Andra fynd är denna
v-ringade klänning med transparant tyg
eller varför inte en med rosett i midjan.













Vilken gullunge

William 1 år från Sverige gör succe på youtube.com med sitt roliga skratt. Man kan inte göra annat än le. Vilken gullunge. Nyfiken?


Rapport från Stockholm

Jag och vännerna tog X200-tåget upp till Stockholm. Fullt med folk trots att vi åkte tidigt en fredagsmorgon. När vi kom upp gick vi till första bästa lunchrestaurang. Var en riktig besvikelse för maten dröjde minst en halvtimma och när den äntligen kom var den inte ens varm. Ingen av oss orkade släpa väskorna till lägenheten så det fick bli tunnelbana till Östermalmstorg där lägenheten låg. Läget kunde inte blivit bättre, gångavstånd till allt och ett kvarter från Strandvägen. Föredrev tiden på stan innan vi mötte upp Johanna som kom från Växjö.
Blivit rekommenderade att äta middag på Koh Phangang men när vi kom dit fick vi reda på att det var fullbokat en månad framöver. Istället fick det bli en grekisk restaurang som hade en underbart tzatziki. Stället var jättemysigt och maten underbar.

Vaknade utvilade dagen efter och efter frukost ute blev det shopping på stan. Som tur är hade jag packat ner mitt smidiga lilla paraply för det ösregnade hela lördagen. Efter att ha gått i affärer i stort sett hela dagen åt vi middag i Gamla Stan. Älskar att gå omkring där och det var synd att vädergudarna inte var med oss. Kvällen började och slutade på
SolidarieT. Jag och tjejerna gick förbi hela kön och slapp betala inträde. Precis så det ska vara.

Söndagen började vi med frukost på Espresso House och sedan en sista koll i alla affärer innan tåget mot Göteborg gick hem på eftermiddagen. Trött och seg men glad efter en väldigt lyckad helg med vännerna.

Bilder från shoppingen kommer senare

47849-158

Corridor Catwalk

Karolina Lassbo som driver den omåttligt populära bloggen Glamourprinsessan är en av mina favoritbloggerskor. I den här filmen bjuder hos på en catwalkvisning i sin studentkorridor i Uppsala. Temat är klänningar och klippet är både inspirerande och komiskt att titta på.

Festtopp till fyndpris

47849-157

H&M är så mycket mer än Viktor&Rolf hypen som pågått ett tag nu. Inför kommande högtider och dess fester kan man fynda partytoppar billigt på H&M. Vad sägs om ovan för otroliga priset 29:50. Finns även i färgerna
vitt och svart. Det är nästan så att man kan köpa alla tre färgerna bara för att det är så billigt

Hålla mig vaken

Det där med att komma i säng vid 10 för att få några timmar sömn inatt blev det inget med. Satt uppe och väntade på att få de sista ändringarna i PM:et för att själv läsa igenom allt en sista gång. Somnade inte förrän förrän vid halv 12.
Sitter i skolan och väntar på en i min grupp. Försökte hålla mig vaken på tåget genom att läsa i min nya chic-lit bok. Jag vill sova.

Bombnedslag

Usch usch vad trött jag är idag. Ville inte gå upp imorse och det var svårt att hålla koncentrationen uppe på föreläsningen. Sviterna från helgens bravader sitter kvar. Däremot blev vi i stort sett klara med PM 2 som har sin deadline imorgon. Är riktigt nöjd med vad vi åstadkommit.

En bomb har gått lös i mitt rum. Väskan är halvuppackad och det ligger kläder, tidningar och kvitton lite överallt. Orkar inte göra något åt det idag och jag måste sova tidigt, ska vara i skolan redan vid 8 imorgon för möte med vår handledare och det betyder att klockan kommer ringa en stund innan 6. Hemskt. Nu blir det kvällsmat framför fotbollsgalan.

Weekend i Stockholm

Hej hej. Tillbaka efter helgen i Stockholm, lite fattigare och mycket trött. Ska lägga mig och sova nu direkt för imorgon blir det heldag i skolan. Verkligheten knackar på dörren. Rapport kommer senare. God natt.

Förbi 50 meter kö och direkt in....


Budgivning på V&R

Har knappt ägnat en tanke åt V&R kampanjen förrän jag kom hem från skolan. Det första man ser på alla nyhetstidningar är bilder på kaoset runt om i landet. Är fortfarande besviken att man iår hade uteslutit Halmstad som försäljningsstad. Budgivningen på nätet har redan kommit upp och jag har lagt ett bud på den hallonröda kjolen. Chansen att jag får den får anses vara minimal. Hört att det inte heller ska släppas på nätet. Det gäller att ha is i magen och vänta tills hysterin lagt sig och sedan försöka få tag på överblivna plagg som man inte lyckats sälja till överpris.

Lyckades någon komma över ett plagg?

Stockholm imorgon

Det blev en långdag i skolan idag med PM arbetet. Suttit från 9 imorse till för nån timma sedan och skrivit och vi är ändå inte klara. Tar sådan tid för att få allt bra. Den här gången ska inte läraren hitta något o klaga på.

Imorgon åker jag och vännerna till Stockholm. Shopping, utgång och annat kul står på schemat. Tänkte sätta igång med packningen efter att jag fått i mig lite kaffe. Hoppas den kan pigga upp mig lite.

VG på tentan

JAAAAAAA
VG på första deltentan i beskattningsrätt
Tyckte det kändes bra när jag var klar men inte kunde jag tro att det gick så bra

Supernöjd


Det var på tiden Britney

Äntligen har Britney lämnat Kevin. Inte en dag för tidigt tycker jag. Säg någon som är förvånad. Bara några timmar efter att hon skickat in skillsmässopapprerna syntes Britney ute på stan med vänner. Är det fler än jag som tycker hon har förändrats till det bättre på sistone?


I´m back

Då var jag tillbaka igen efter besöket hos mitt hjärta. Varje gång går tiden lika fort och när man kliver på tåget för att åka hem känns det som man precis kommit. Väskan ligger ouppackad och det känns som man knappt behöver packa upp den för på fredag åker jag igen. Slutdestinationen på den resan blir Stockholm. När jag kom hem i eftermiddags var det bara att ta upp laptopen och ta tag i plugget. Skrivit klart och mailat iväg min del av teorin. Fick tillbaka PM 1 idag med godkänt som resultat. Nöjd med tanke på hur kritisk vår lärare är. Hittar alltid något att klaga på.

Ska in och säga hej till farmor som ska till sjukhuset imorgon och därefter blir det Ugly Betty. Om 16 milj amerikaner såg första avsnittet måste jag också göra det.

Rika bitchar

Idag öppnade lyxnätshoppen Ritch Bitch. Det är synd att man fortfarande är student för annars hade jag gärna lagt vantarna på....

- Coola benvärmare från Alexander McQueen
- Stilren svart klänning från See by Chloé
- Rosa sidensjal från Pucci


47849-156



"Spacade" undies

Nelly fortsätter att fylla på med nyheter. Den sista tiden har de fått in flera nya boxertrosor och hipsters från Frank Dandy Superwear. Mycket svart, guld med coola detaljer. Bra julklapp till flickvännen, kompisen eller  syrran. Favoriterna är ett par boxer i den härliga färgkombinationen rosa och grått.


47849-155

IKEA

Vid lunch tog Freddan och jag bilen till Kalmar för ett besök på IKEA. Perfekt att åka dit på en måndag när det inte är så mycket folk där. Slippa trängas. Jag som inte skulle ha något speciellt där köpte bara ett doftljus. Freddan hittade flera saker till sin lägenhet. Bokhylla, persienner och annat småplock. Han har fått det så fint sedan stambytet. Helkaklat badrum och ommålning i köket. Blivit som en ny lägenhet. Imorgon åker jag hem till Varberg igen. Kan inte stanna längre pga skolan. Nu blir det film och mys.

Äntligen brunett

47849-154
Nicole Richie har äntligen blivit brunett och lämnat den
morotsfärgade looken bakom sig. Det var verkligen inte snyggt. Tjejen har ändrat både hårlängd och hårfärg den senaste tiden. Från långa extenstions under "the simple life" inspelningarna, till kort page, långa blonda lockar, morotsfärg och nu brunett. Själv ska jag till frisören redan nu på onsdag. Klippa lugg igen eller inte??
















Viktor & Rolf-kjolen

 

Efter att ha sett V&R kjolen på Sofi vill jag ha den ännu mer. Perfekt både nu på vintern (tillsammans med tjocka strumpbyxor) och men även på sommaren. Jag orkar nog inte ställa mig i kö men frågan är om jag vågar chansa att den släpps på nätet. Får hoppas på det sistnämnda för jag kan aldrig tro att den finns kvar i butiken när jag ska till sthlm på fredag.

Aj mitt huvud

Vaknade imorse med en sprängande huvudvärk (nej jag är inte bakis) och den har släppt än. När man som mest behöver en värktablett finns inga hemma. Hoppas att det går över snart. Såg gårdagens avsnitt av "Deal or no Deal" tillsammans med varm choklad med vispad grädde som blivit över från igår. Därefter blev det Idol som vi missade i fredags pga innebandyn. Undvikit alla tidningar och löpsedlar hela helgen för att inte få reda på vem som åkte ut. Lyckades faktiskt med det. Erik överraskade mig verkligen. Ett av de bästa jag sett sedan serien började. Fast med överraskande är väl att Danny åkte ut. I eftermiddag blir det att följa slutspurten i allsvenskan på tv.

Stockholm om 5 dagar

Wallander

Proppmätt är jag just nu. Ätit för mycket. Thaibuffé med friterad banan och glass till efterrätt och nu har jag precis ätit kladdkaka som vi bakade tidigare idag. Magen sa ifrån redan efter andra tallriken thaimat men jag fortsatte äta. Kvällen fortsätter med senaste Wallander filmen. Nu såg jag att Freddan ställde fram en skål med chips, jag får inte smaka.

Karlskrona

Kom till Karlskrona igår kväll. Tittade på innebandy och hälsade på Freddans farmor som fyllt år. Intog MAX hamburgare klockan elva på kvällen. Så gott men så fel tid på dygnet. Ikväll blir det kinmat med Freddans familj. Gamla vanliga stället. Sedan blir det fika i lägenheten. Bakade min favorit innan idag, kladdkaka.


I väntan på tåget

Sitter i en halvfull datasal och väntar på att tiden ska gå. Hade platsbesök på föreläsningen imorse. Kom en företagare för att tala om sin verksamhet samt svara på våra frågor inför PM2. Är verkligen nöjd med vårt ämne och vi fick mycket kött på benen som kommer användas när arbetet ska skrivas ihop. Om lite mer än två timmar går tåget till Freddan och tills dess måste jag försöka fördriva tiden. Lunch och kanske en sväng på stan.

The shoe boot

47849-150
  

Net-a-porter har gjort en checklist vad som ska finnas i allas garderober inför vintern. Några "måsten" är: bältet, stuprörsjeans, sammetsjacka och "the shoe boot". The shoe boot är en knytsko med klack, nästan som en ankelboot. Har ett par i skinn som jag köpte i slutet av sommaren. Liknar de bilderna förutom att klacken inte är lika hög och att mina är helsvarta.

Packning

Har fortfarande inte släppt det med tentan, men jag har insett att det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Ska försöka läsa så mycket som möjligt nu när det är lite lugnare.
Imorgon åker jag till sötis. Saknar honom så mycket och det ska bli kul och träffas även om det bara blir för några dagar. Har inte börjat packa än och nu börjar MTW galan som jag vill titta på. Dags att sätta igång.


Där försvann julstämningen

Tentaschemat för december och januari har kommit upp på nätet & det kunde sett bättre ut för oss.

- 22 december "Finansiering och extern rapportering"
- 8 januari "Beskattningsrätt 2"


Hur tänker personen som bestämt att vi ska ha tenta 22 december?
 2 dagar före julafton. Hur ska man hitta motivation när det finns så mycket annat att göra just då. Köpa julklappar, klä granen, julpyssla. Allt utom att sitta över böckerna under alla dygnets ljusa timmar.

SUCK


LBD varianter

En klassisk Lbd (little black dess) bör finnas i varje tjejs garderob. Finns i flera olika varianter och prisklasser. Med hjälp av accesoarer är det lätt att ändra utseende och stil vare sig man använder den till vardags eller till fest. På röda mattan visar stjärnorna att den lilla svarta fortfarande är aktuell.

Bilder från People

         

Volymiös
Paljetter
Kortkort
Klassisk
"One shoulder"
"Edge"
 

Årets första snö

47849-143

Jessica Alba och pojkvännen på promenad i matchande jackor

Inatt kom årets första snö. Trodde det inte var sant när jag såg att det var helt vitt på marken. Det är bara november och här är hör det inte till vanligheterna att det snöar redan nu. Kallt ute är det också, idag åker vinterjackan på.