Valborgsmässoafton

image1187
- Tunika Vila
- Rosettskärp Lindex
- Jeans Acne Hex Radison
- Ankelboots i skinn Vagabond

Långledig

Sitter här vid datorn och försöker hålla mig vaken, ögonlocken är tunga och jag får kämpa för att hålla upp dem. Om det inte vore för att jag fixat och donat med packningen hela kvällen hade jag sovit nu. Men jag ska inte klaga, för efter jobbet imorgon väntar fyra dagars härlig ledighet och den ska jag tillbringa på västkusten hos mina föräldrar. Freddan gör mig sällskap, skönt att slippa köra trettio mil ensam.

Varit ett underbart väder idag. Även om klockan var mycket när vi kom till golfbanan kändes det fortfarande varmt i luften. Tänk om det kunde fortsätta såhär när jag är ledig. Äta glass i solen, gå långpromenader..

Body glow

image1186


Såhär års när huden börjar anta en brunare nyans är det fint att skimra lite extra. Isadoras Mineral body glow innehåller ett fint, diskret glitter att strö på kroppen. Ger en härlig effekt på partykvällar. Låt urringningen eller varför inte armarna skimra i discoljuset. Någon som testat?

Bild Isadora

Måndag

image1185
- Linne H&M
- Bomullstee Filippa K
- Kofta MQ
- Jeans Acne Hex Radison

Utomhus skor från Converse och svart skinnjacka köpt på Carlings

Blomsteräng

image1184


- Blommig klänning
Tophop
- Rosa, röd clutch Chloé
- Armband med hjärtan Net-a-porter
- Vita heels Topshop

Lördag kväll

image1183
- Linne med tryck Gina Tricot
- Kjol Lindex
- Strumpbyxor Lindex
- Kuvertväska Bianco
- Röda pumps Scorett

Tjejhelg

Då är man hemma igen efter en helt otroligt grym helg i Göteborg. Bara umgås med bästa vännerna och göra precis vad som faller en in. Lördagen tillbringades på stan för shopping förutom paus för välbehövlig lunch på ett mysigt café. Att man blir så hungrig av att springa i affärer. Kom hem efter shoppingturen med färgglad klänning och ett par jeans (som nästan fick plats i min överfulla resväska). Jag måste bli bättre på att packa lätt.

På kvällen lagade vi middag och förfestade tillsammans innan taxin tog oss till Nivå där vi stannade till sent in på morgonen. Åt en stor brunch bestående av pannkakor, yoghurt, bagels och kaffe innan tåget gick hem i eftermiddags. 

Ögonlocken börjar bli tunga nu och det är nog dags att sova om jag ska orka gå till jobbet imorgon. God natt!

Tillbaka på söndag

Om bara en liten stund sitter jag på tåget (igen). Ska tillbringa helgen med vännerna uppe i Göteborg. Hoppas på solsken under morgondagens shoppingtur. På kvällen är det sedan planerat middag och utgång. Ska bli så kul att umgås med tjejerna en helg helg, speciellt eftersom vi inte träffas så ofta längre.

Hoppas alla får en mysig helg i solens tecken. Själv är jag tillbaka på söndag igen.

Fredag

image1182
- Bomullstee Filippa K
- Cashmerekofta La Redoute
- Jeans Nudie
- Skinnjacka Carlings
- Ankelboots i skinn Vagabond

Puderrosa

image1181

- Kavaj
Stella McCartney
- Linne med volang Chloé
- Vita jeans J Brand
- Heels Christian Louboutin

Torsdag

image1180

- Bomullstopp Filippa K
- Vippig kjol La Redoute
- Fyrklöverhalsband Bianco
- Strumpbyxor med vita prickar Lindex
- Skoletter i skinn Din Sko

Klipp klipp

image1179
Idag var jag och klippte mig och det behövdes verkligen. Tre månader sedan senaste besöket och det syntes på topparna. Frisören klippte upp lite extra där bak för mer volym och jag är riktigt nöjd. Frågan är om jag lyckas få till det lika bra själv en stressig morgon innan jobbet? Troligtvis inte.

Med på resan

image1178
Tvätt- och skåpåsarna från
Lisbeth Dahl följde med i väskan under helgens visit hos föräldrarna. Roligare att packa i söta påsar än rakt ner i väskan. Såg nu på hemsidan att båda är slutsålda, sikken tur att jag inte tvekade utan beställde direkt. Till helgen när jag ska hälsa på några vänner åker de med igen.

Nummer fyra

Det fina vädret håller i sig, ljuvligt. Dessvärre tvingas man tillbringa större delen av dagen inomhus trots att solen skiner. Borde vara förbjudet att jobba dagar som denna. Det är bara att hoppas att solen tittar fram helgen som kommer.

Efter jobbet åkte jag till golfbanan för lektion med min tränare. Inte spelat på över en vecka eftersom jag var iväg i helgen och det kändes lite ovant i början men efter några slag blev man varm i kläderna. Testade att slå med en ny klubba idag och även om jag var nervös i början gick det över förväntan.
Måste ringa och boka in fler lektioner innan de bästa tiderna tar slut. Och sedan är det nog dags att öppna teoriboken om jag ska klara testet om några veckor.

Tisdag

image1177

- Grått, ribbat linne Filippa K
- Klänning H&M
- Krokopräglat skärp H&M
- Strumpbyxor H&M
- Pumps med spetsig tå Din Sko

Cashmere mafia

image1176
Fjärde avsnittet av
Cashmere Mafia gick ikväll och jag måste säga att serien bara blir bättre och bättre. Varje karaktär har något som tilltalar mig trots att de är fyra helt olika personligheter. Serien känns mer vuxen samtidigt som den innehåller glamour, mode och karriärliv. Vad tycker ni om Cashmere Mafia?

Kalasfin



image1175
- Blus
Karl Lagerfeld
- Volangkjol Topshop
- Heels Have2Have
- Armband KyssJohanna

Grillpremiär

Helgen har gått i premiärernas tecken. Premiärfika igår med vännerna på uteserveringen och till söndagsmiddag idag blev det grillat. Var så längesedan att jag glömt av hur gott med det med en grillad köttbit. Mums! Tog bilen imorse och åkte på utflykt med familjen till ett shoppingcenter norr om Varberg. Köpte golfkläder i form av shorts och pikétröjor samt lite annat smått och gott.

Är full fart med att packa för om en stund går tåget hem igen. Blir en lång resa innan jag är framme men som tur är åker laptopen med.

Söndag

image1174
Dagen bjuder på söndagsutflykt med familjen.
- Vitt, ribbat linne Filippa K
- Cremefärgad kofta Zara
- Jeans Nudie
- Ankelboots i skinn Vagabond

Kaffe i solen

Jisses vilket väder det varit idag och fortfarande inte ett enda moln på himmeln. Precis så det ska vara! Efter rundan på stan med mamma där jag hittade ett linne i sailorstuk blev det fika med några vänner. Satt på uteserveringen i strålande sol och drack kaffe. Lördagseftermiddagen rundades av med en fotbollsmatch och sedan en nervkittlande innebandyfinal på tv där stadens stolthet vann sm-guld.

Nu blir det färska räkor och vin tillsammans med familjen och säkerligen en kortspelsomgång eller två.


Lördag

image1173

- Tunika Vero Moda
- Strumpbyxor H&M
- Skinnjacka Carlings
- Skor Converse

Västkusten

Befinner mig just nu hemma hos mina föräldrar på västkusten. Igår kväll firande vi lillebror som fyllde år i veckan, med god mat och besök av några släktingar. Det är strålande väder idag med knallblå himmel. Känns som en sommardag i juli när man tittar ut och tydligen ska det bli samma väder imorgon. Jippie! Ska snart till stan med mamma och senare i eftermiddag ska vi kolla på fotboll. Fullt upp hela dagen.


Ellos

image1171

Idag kom paketet från Ellos som innehöll den ljuvliga
blåblommiga klänningen. Lika fin i verkligheten som på bild och den kommer jag utan tvekan att behålla. Lätt utställd i midjan och med snygg skurning i ryggen. En midsommarklänning kanske? En vit klänning som också låg i paketet var en besvikelse och åker tillbaka, däremot får tunikan stanna kvar.

Best dressed

image1170

Vogue har listat veckans bäst klädda, och toppar listan gör Renée Zellweger i en klänning från Marchesa. På andra plats återfinns Helena Christensen i en Prada-klänning och på tredje plats hittar vi Kate Mara i en klänning
från Oscar de la Renta.

Onsdag

image1169
- Blus med spetsdetaljer Zara
- Långkofta Lindex
- Jeans Gina Tricot
- Ankelboots i skinn Vagabond

Pink golf

image1168

Kärleken till rosa avspeglar sig även på golfbanan. Svårt att undvika när rosa och andra pastelliga färger är dominerande i golfshopen. De nyinköpta golfskorna och golfhandsken är lagom diskreta med sin rosa touch.
Frågan är nu om det blir för mycket med en bag i samma färg? Eller om jag ska satsa på en svart och krydda med rosa detaljer.


Tisdag

image1167
- Vinröd topp MQ
- Fyrklöverhalsband Bianco
- Jeans Nudie
- Skor Converse

Tänd ett ljus

Måndagen 14 april kl. 21:00 tänder vi ett ljus i vårt fönster för Engla och hennes familj. Sprid detta vidare så att så många fönster som möjligt får lysa för Engla ikväll som ett manifest mot att vi inte tolererar våld mot barn, unga och medmänniskor i överlag i vårt samhälle!


Det finns många ord för vad jag känner just nu. Tanken går till de människor som idag inte finns hos oss. Jag förstår inte hur sådant här kan hända.


21

image1166

Jag måste bara rekommendera
21 som jag och Freddan såg på bio i lördags. En av de bättre filmer jag sett på länge. Mixen av spänning, kärlek och dramatik höll intresset levande under de två timmarna. Filmen utspelade sig till stor del i Las Vegas, en stad jag mer än gärna vill besöka. Ska visst vara en upplevelse utöver det vanliga.

Sol

Sov som en drottning inatt en nybäddad säng. Sover aldrig så gott som jag gör i nya, rena lakan. Nybakat till frukost för andra gången i helgen och sedan iväg till golfbanan. Om vädret igår var uruselt var det toppen idag. Strålande sol på en molnfri himmel. Perfekt golfväder. Själva spelet gick sisådär i början och jag var så arg på mig själv att jag inte gjorde bättre ifrån mig. Mot slutet blev det bättre och det känns bra. På tisdag efter jobbet är dags för lektion igen, då ska det övas puttar.

Tvätt och städning är vad som gäller resten av dagen. Sedan slänga sig i soffan och kika på US Masters.


Polkadot

image1165

Prickiga klänningar är verkligen på tapeten hos
Forever 21. Väldigt sött och tjejigt. För cirka 160 kronor styck blir du uppklädd och fin både till söndagsmiddagen, en varm sommardag och festen med bästa vännerna. Mixa och matcha med ballerinas, sandaler och högklackat beroende på användningstillfället.

Biolördag

image1164
Bio med sambon står på schemat denna lördagskväll
- Transparent blus Soaked in luxury
- Kjol med dragkedja Gina Tricot
- Strumpbyxor H&M
- Ankelboots i skinn Din Sko

Vita tygskor

image1163

. . . kan man aldrig ha för många av.
Ked´s variant är klassiskt snygga och vad jag hört, av bra kvalité. Nu till sommaren är vita tygskor amvändbart till allt. Vardagschic till jeans eller varför inte till blommiga klänningen. Om inte Asos frakt för skor hade varit så dyr hade jag slagit till direkt.

Det regnar

Usch vädret inför dagens golflektion är värsta tänkbara. Det regnar ute! Jag som bokat dubbellektion idag också och nu är det försent att avboka den. Kollade vädret flera gånger igår för att försäkra mig om att det inte skulle regna. Går inte alltid att lita på prognoserna. Imorgon däremot har de lovat sol och varmt och jag håller tummarna att det blir så.
 
Antar att det bara är att bita i det sura äpplet och ge sig ut.

Marimekko <3 H&M

image1161

Finska märket Marimekkos sammarbete med H&M finns nu att spana in på webshopen. Volymiösa plagg med massor av tryck kännetecknar kollektionen. För min del föll jag inte för plaggen, känns lite för djärvt för min smak. Men detta färgstarka linne var en hit, fast någon beställning blir det inte.

Bild
H&M

Fredag

image1160

- Klänning Lindex
- Strumpbyxor H&M
- Diadem H&M
- Skinnjacka Carlings
- Ankelboots i skinn Din Sko

Flower power

image1159

Suget är blommiga plagg är långt ifrån borta.
Väntar på den blå, vita från Ellos som jag har höga förhoppningar på. Häromdagen lovade jag mig själv att inte beställa något mer blommigt. Det löftet bröts när jag såg den här söta bomullsklänningen. Måste bli tuffare mot själv!

Stars are blind

image1156

Vem har kunnat missa rådande hypen med stjärnor på plagg och accesoarer.
Topshop är inte sena att haka på trenden och de senaste tillskottet i nätbutiken är detta partylinne i bomull. Snyggt till jeans och heels.
För den vågade finns det även leggins med stjärntryck. Inget för mig även om det är ett kul sätt att piffa till en enkel outfit.

Tisdag

image1155
- Stickad topp Gant
- Halsband Efva Atling
- Jeans Gina Tricot
- Skor Converse

Travel bags

image1154
Har länge sökt efter söta påsar att packa skor och tvätt i. Av en slump hittade jag dessa travel bags i ljusrosa för en billig peng. Perfekta på weekendresan när man ska packa lätt. En Shoe bag och en Travel laundry bag fick det bli. Kommer bli välanvända då jag har tre weekendresor inplanerade i april.

Från
Chique

Måndag

image1153
- Blus H&M
- Kofta MQ
- Jeans Acne Hex Radison
- Diadem H&M
- Skor Converse

Mera golf

Det blev en heldag på golfbanan idag. Två rundor på korthålsbanan, lunch på golfrestaurangen med svärmor och sedan ytterligare en runda. Solen tittade fram emellanåt och var det riktigt härligt att vara ute på banan. Längtar tills sommaren då man kan spela i shorts och topp. Slippa vattenfyllda gräsmattor och blåst.
Var bara ett poäng ifrån att få spela på riktiga banan och då har jag bara tagit en lektion. Riktigt stolt över mig själv, trodde inte att det skulle gå såhär bra.

Tillbaka till verkligheten och jobbet imorgon. Om vädret tillåter kanske det blir en runda i veckan annars har jag nästa lektion med tränaren på lördag. Då är det puttning och närspel som gäller.

Cotton

image1152

Söt, enkel bomullsklänning. Oerhört fint när vårsolen tittar fram tillsammans med leggins. Denna finns hos
Asos. Rosettknytet i ryggen är ju en detalj som jag gillar. Finns även i aprikos, navy och blått.

Golflektion

Hade min första golflektion idag med min tränare. Gick igenom grunderna, hur man skulle stå, hålla klubban och mycket annat. Det är mycket att tänka på bara för att slå iväg en boll. Halvtimmen rusade iväg men jag stannade kvar efteråt och slog några slag. Fick några riktiga fullträffar och det är roligt. Gick även korthålsbanan senare på dagen med Freddan. Han får allt att se så lätt ut, önskar en själv var lika duktig.

Nu blir det god mat framför tvn. Freddan är i köket och snor ihop en rödvinssås som vi ska ha till potatisgratängen och lövbiffen.

I lager

image1151
Den oerhört populära Topshop-
kjolen med blommöster sålde slut direkt. Såg nu på hemsidan att den åter finns i lager och jag är sugen på att beställa en. 350 kr plus frakt får man lägga ut för godbiten.

Fredag

image1149

- Topp Stockhlm
- Jeans Gina Tricot
- Fyrklöverhalsband Bianco
- Skinnjacka Carlings
- Pumps med spetsig tå Din Sko

Nästan

image1148

Ta bort solen och det varma vädret, de tunna kläderna och solbrillorna, då kan min tur i slingan liknas vid The Hills stjärnorna joggingrunda. Om någon månad kanske jag också kan träna i kortärmat med ipoden på armen istället för långbyxor, ziptröja och vantar. Får ge mig till tåls ett litet tag till.

Bild
People

Torsdag

image1147
- Tunika Zara
- Långkofta Lindex
- Jeans Nudie
- Ankelboots i skinn Vagabond

Sommarblomm

image1146

Den här blommiga bomullsklänningen är
underbar! Sött blommönster som är alldeles lagom. Perfekt klänning för en dag på stan. Jag föll direkt och var tvungen att klicka hem den. Hoppas den är lika söt i verkligheten och att storleken passar. En tunika och ytterligare en klänning lades också i varukorgen.

Onsdag

image1145

- Blus Mango
- Kostymbyxor MQ
- Ankelboots i skinn Vagabond
- Utomhus skinnjacka från Carlings och tjocka Esprit-halsduken

SATC

Det ekar tomt hemma just nu. Sambon och svärfar är på hockey ikväll, själv orkade jag  inte följa med. Ibland är det faktiskt skönt att vara ensam, göra precis vad som faller en in. Tänkte tillbringa kvällen framför SATC boxen. Evigheter sedan jag såg något avsnitt och det är på tiden att jag får en dos av livet på Manhattan. Freddan brukar inte vara lika positiv som jag och därför är det perfekt att göra det en kväll som denna. Första ska jag ordna något att äta, tonfiskmackor. Nyttigt och gott.

In love with

image1144

..
Luella! Ljuvliga sommarklänningar som man faller pladask för. Är nog hitills de mest perfekta klänningar jag sett iår. Titta bara på den blommiga, en dröm. Eller varför inte en puderosa. Vem vill inte bära dessa en ljummen sommarkväll tillsammans med ett par ballerinas.

Tisdag

image1143
Mysig halsduk för kyliga morgonar
- Klänning Lindex
- Kofta Sisters
- Skinnjacka Carlings
- Grovstickad halsduk Esprit
- Strumpbyxor H&M
- Ankelboots i skinn Vagabond

Det fungerar!

Nu är man tillbaka igen efter bloggbytet som tog längre tid än väntat. Varit lite konstigt att inte kunna uppdatera på flera dagar men nu ska väl allt fungera som vanligt. Tills nästa gång hade jag velat få mer information hur läget är. Varit lite sisådär tycker jag.

Blev ingen joggingtur i helgen, både vädret och kroppen sade nej men idag blev det två varv i motionsspåret. Kändes redan efter ett tag att man haft uppehåll, blev trött mycket fortare. Hoppas kunna komma in i de gamla rutinerna igen med två-tre pass i veckan.