Torsdag

image1051
- Topp Lindex
- Kofta MQ
- Jeans Acne Hex Radison
- Halsband Efva Atling
- Utomhus skinnstövlar från Vagabond och jacka från Bruuns Bazaar

Colorful feet

image1050
Våren har anlänt hos
Vagabond och jag gillar den minst sagt färggladda kollektionen. Men på sommaren ska det vara ljusa, härliga färger som piggar upp. Himla snyggt till en enfärgad outfit. Tänk en vit kjol, topp och knallrosa skor.

Har redan inhandlat första paret, svarta ballerinas med lackdetaljer och rosett längst fram. Hade ett par liknande förra året och de satt som gjutet.

Kate

image1049
En av många underbara foton på
Kate Bosworth från Vogues februarinummer. Sotiga ögon, löst uppsatt hår och storskjorta. Som tagen en ledig sommardag, avslappnat men ändå stylish.

Onsdag

image1047
- Tunika/klänning Zara
- Jeans Nudie
- Skinnstövlar Vagabond

Gossip Girl

image1046

Ikväll har serien alla väntat på premiär. Jag talar såklart om hypade
Gossip Girl. Har bara läst en av böckerna och det är känns bra för då har man inte koll på hela storyn. Klockan åtta börjar det.

För en söt sak

image1044
Oerhört söta trosor med tryck från Juciy Couture. Riktiga godisfärger och levereras dessutom förpackade i en smällkaramell. Perfekt tips till pojkvännen inför alla hjärtans dag.

Från MrsH

Roses are red

image1042

Den här buketten fick jag av Freddan. Helt oväntat men desto mer uppskattat. Vardagsromantik när den är som bäst!

Budget vs lyx

image1040

För några dagar sedan kom jag över en kjol med dragkedja från
Gina Tricot. Modellen satt bra på mig och priset var helt klart överkomligt. Lyxalternativet kommer från Helmut Lang för nästan tiodubbla priset.
Enligt mig, inte värt pengarna.

På bättringsvägen

Jag trodde verkligen att jag skulle slippa det iår, magsjuka, men icke. Vaknade i söndags morse och mådde illa och sedan dess har jag legat till sängs. Först nu jag orkar resa mig från soffan. Sviterna från gårdagens illamående och höga feber sitter i idag, känner mig matt och trött. Ska försöka få i mig lite mat nu, och inte bara blåbär och andra magvänliga produkter.

Ända sedan igår har jag av någon konstig anledning varit sugen på Piggelin och sambon har lovat att köpa det till mig innan han kommer hem. Vilken klippa han varit de senaste dagarna. Tagit så väl hand om mig.

Lördag

image1039
- Bomullstopp Filippa K
- Cashmerekofta La Redoute
- Kjol American Apparel
- Halsband Snö
- Strumpbyxor och stickade knästrumpor H&M

Ajajaj

Sikken träningsverk jag har idag. Spelade badminton med Freddan igår eftersom vädret stoppade all form av utomhusträning. Himla kul faktiskt och mycket jobbigare än man tror. Det lär bli fler pass framöver, speciellt eftersom vi har en match senare i vår som måste vinnas. Tävlingsinriktad? Ja!

Idag ska vi på födelsedagskalas hos svärmor som fyllt år i veckan. Köpt en bok i present som vi hoppas blir uppskattad. Själv kunde jag inte lägga ifrån mig den.

Jessicas klänning

image1038


... är bara så läcker! En dröm i rosa och tyll. Det tunna skärpet i midjan tonar ner den söta looken och tuffar till klänningen. Väldigt Luella fast ännu finare.

Bild Expressen

Fredag

image1037
- Grått, ribbat linne Filippa K
- Klänning från H&M
- Strumpbyxor Lindex
- Fårskinnstofflor Shepherd

En till

Önskelistan hos Asos blir bara längre. Nya tillskottet är denna kortkorta kjol á la ballerina. Lager-på-lager med tyll som gör den extra vippig. Lika användbar nu tillsammans med strumpbyxor som till bruna sommarben. Love it!


Crystal

image1036

Jag behöver en ny mobil eftersom jag inte alls är nöjd med den jag har nu.
Inom kort lanserar Nokia en ny mobil i Prismserien,
Chrystal. Designen är verkligen annorlunda, på ett bra sätt och kombinationen lila, svart känns fräscht. Mobilen är tänkt för den moderiktiga och trendkänsliga publiken.
Ska definitivt kolla upp den.

Bild Di

Onsdag

image1034
- Blus med spetsdetaljer Zara
- Kofta MQ
- Jeans Gina Tricot
- Ankelboots i skinn Vagabond

Blomsteräng

image1033

Ingen har väl kunnat undgå vårens stora trend; blommor. Stella
McCartneys klänningar liknar en blommig sommaräng. Tunna, skira tyger. Vore en dröm men som tur är finns det många budgetvarianter nu. Denna från Asos är kanske ett alternativ om än inte lika fin.

Kyligt värre

Kylan kom tillbaka idag efter några dagars mildväder. Blev tjocka vantar och halsduk när man gick till jobbet imorse. Solen tittar även fram under en kort stund. Om jag ska vara ärlig kände jag mig inte alls sugen på träning idag. Kallt och mörkt ute. Om inte Freddan pushat på mig hade jag slängt mig i soffan istället. Provade en riktig mördarslinga idag med långa, branta backar som tog alla krafter. Inte min favorit.

Sitter i stora badrocken efter en lång dusch och känner mig nöjd över kilometrarna i motionsspåret. Nu, mat.


Best dressed

image1032

Vogue har återigen listat förra veckans bäst klädda. Vinnaren blev 
Camilla Belle i en klänning från Carlos Miele. På andra plats hamnar Maria Sharapova i en kjol från Isabel Marant och Nina Ricci topp. Trea på listan blev Ellen Pompeo i en Chanel Haute Couture

Måndag

image1031
- Vit piké Gant
- Bomullstopp Sisters
- Jeans Acne Hex Radison
- Skinnstövlar Vagabond

Bambi på hal is

Idag gjorde jag något som jag inte gjort på tio år, minst. Åkte skridskor. Gick skakigt i början och fötterna gjorde ont eftersom jag spände mig så mycket men efter ett tag kom man in i det. Det är som att cyckla. Jag hade faktiskt glömt hur kul det är med skridskor och det lär bli fler besök i ishallen framöver.

National Treasure var lika bra som väntat och jag kunde inte sluta förvånas över
Diane Krugers klädval. Lika stilsäker på vita duken som privat. Ville ha varenda outfit som visades upp. Om ni ser filmen förstår ni vad jag menar.

Kjolmani

image1030

Hos Asos finns just nu fler snygga
kjolar än vad min plånbok tål. Det känns som priserna har gått upp på sistone och man får vara beredd på att lägga några slantar på plaggen. Men om drömkjolen dyker upp är det svårt att låta bli

- Kort kjol helt i bomull. Perfekt vardagsplagg
- High-waisted och vippig modell. Jag vill ha!
- Kortkort tyllkjol á la ballerina. Hot!

Lördag

image1029
Nu blir det bio med sambon.
- Svart, ribbat linne Filippa K
- Långkofta Lindex
- Senapsfärgade strumpbyxor H&M
- Skinnstövlar Gabor

Springa

Solen skiner ute och det är perfekt väder för en tur i motionsspåret. Känner av en viss träningsverk efter torsdagens pass men inte så mycket som jag trodde.

Tog en välförtjänt sovmorgon idag följt av långfrukost framför tvn. Härliga lördagar. Efter träningen blir det fika hos svärmor och ikväll ska jag och sambon på bio. Blev tillslut National Treasure som jag hört ska vara bra. Eller?

Budgetkoftor

image1028

Att hitta en snygg kofta i bra material och till lågt pris är inte det lättaste. Men dessa våriga
koftor uppfyller alla tre kriterierna. Den svart/vita ska jag kolla in i helgen. Behöver fler våriga plagg i ljusa färger.

Fredag

image1027
- Polotröja MQ
- Grå finbyxor Lindex
- Klocka DKNY
- Skinnskor Vagabond (på jobbet)

Uppe i ottan

Har varit uppe sedan fyra imorse och konstigt nog är jag inte så trött. Vid lunchtid däremot var ögonlocken tunga och magen kurrade. Men efter ännu en kopp kaffe och lite mat var man fit for fight igen.

Efter jobbet var det bara att dra på mig träningskläderna och ge sig ut i motionsspåret tillsammans med Freddan. Träningen inför
tjejmilen har börjat.

McModel

image1025

Har Greys Anatomy abstinens just nu. Hoppas det sänds ett avsnitt i usa ikväll som man kan kika på i helgen. Tills dess får jag hålla tillgodo med
McDreamys Versacekampanj. Verkligen stiligt! Som klippt och skuren för jobbet.

Torsdag

image1026
- Stickad tröja Gant
- Kostymbyxor MQ
- Ankelboots i skinn Vagabond

Väck dina pengar!

image1023

Väck dina pengar - kampanjen har dragit igång och imorgon mellan sex och nio på morgonen kan ni komma till mig och prata fonder.
Det känns som jag borde lägga mig nu för att överhuvudtaget orka ta mig ur sängen imorgon. En dusch och en stor kopp starkt kaffe borde hjälpa.

Checklist

Att hålla koll på vårens trender inför kommande garderobsuppdatering är inte helt enkelt. Därför har Style gjort en checklist över vårens sex hetaste trender. Allt från det maskulina modet, det färgstarka till härligt blommigt. Vad väljer du?

Volang

image1022

Ser mig i denna korta
volangkjol till våren. Kan inte bestämma mig om den grå eller ljusa varianten är finast. Är dessutom helt i bomull och det talar ännu mer för ett köp. Ett vitt, ribbat linne till och outfiten är fulländad.

Tisdag

image1020
- Klänning Lindex
- Bomullskofta Sisters
- Strumpbyxor H&M
- Skinnstövlar Gabor

Filmtips

image1019

Måste bara dela med mig av några härliga filmer jag sett den senaste tiden. Var och en olika men alla har något som jag gillade.

Best dressed

image1017
Vogue har listat veckans bäst klädda, och toppar listan gör Marion Cotillard i en klänning från Nina Ricci. På andra plats återfinns Jessica Stam i en Ducette Duvall-klänning och på tredje plats hittar vi Georgina Chapman i en Zara jacka och klänning från Balenciaga.

Måndag

image1016
- Tunika Vila
- Rosettskärp Lindex
- Jeans Nudie
- Ankelboots i skinn Vagabond

Reese does Marie Claire

image1015

Snygga 
Reese Witherspoon pryder omslaget till Marie Claires februarinummer. Kan inte sätta fingret på vad som gör omslaget så bra men det fångar ens blick. Känns enkelt med diskret makeup och frisyr och det gillar jag. Ger en myskänsla.

Charm Bracelet

image1014
Det
här armbandet från Disney Couture tycker jag är otroligt fint. Så fint att det sålts slut hos Asos. Annars är det stela armbandet med den tänkvärda texten ett alternativ. Think wonderful thoughts

Daim

image1013

Hela veckan har jag suktat efter daimglass men jag har lovat mig själv att inte äta sötsaker på vardagarna. Nu är det däremot lördag och då blir det glass i stora lass. En GB Carte d´or ligger i frysen och väntar på mig. Mums!

Växjö

Blev en dagsutflykt till Växjö idag för att besöka en vän som studerar på universitetet. Blev en trevlig men intensiv dag med en snabb sväng på stan, lunch på ett mysigt café och sedan fika på campus. Shoppingen uteblev förutom en lila blus med knytband. Var mest reaplagg som hängde i butikerna och det känns inte som någon idé att leta efter fynd nu. När kommer vårkläderna?

Inte bara myskläder

image1011
Juicy Couture är mer än bara mys-seten. Hos Revolve Clothing finns en mängd söta plagg också. Denna söta
sommarklänning är inte fy skam, finns i flera härliga färger. Den rosa inte helt oväntat finast!

Fredag

image1010
- Vit bomullsskjorta Soaked in Luxury
- Finbyxor Lindex
- Pärlörhängen m äkta sötvattenspärlor
- Svarta skor Vagabond (på jobbet)

En kär vän

Idag damp det ner en avi att cashmerekoftan från La Redoute kommit. Inte en dag för tidigt. Men den har varit värd all väntan. Vilken mysig kofta, underbaraste materialet. Dessutom är den härligt oversize och kan användas som klänning tillsammans med tjocka strumpbyxor.

Läckerbit

image1009
Behöver man säga så mycket, den här väskan har allt. Härlig ceriserosa färg med sparsamma gulddetaljer.
Miu Miu har vårens finaste väska. En läckerbit!

Onsdag

image1007
- Empireskuren topp H&M
- Jeans Gina Tricot
- Halsband Efva Atling
- Skinnstövlar Gabor

Hemmafix

Pysslat och donat hela kvällen med vår nyinköpa tv-bänk. Nu står den plats i vardagsrummet och jag är så nöjd över köpet. Hela rummet fick ett lyft. Det är tur att min sambo är så händig eftersom jag har tummen mitt i handen.

Annars är man tillbaka i på jobbet efter helgens besök på västkusten. Även om allt inte blev som planerat, med två inställda kalas, hade jag en trevlig helg. Umgick med familjen och kollade på fotboll, dessutom hann jag träffa lillebror en sväng innan jag åkte.

Snötäcke

image1006

Är det inte vackert?
Härliga snö som föll under lördagen.
 Men underbart är kort och nu är den borta igen.

Måndag

image1004
- Farfarströja Filippa K
- Klänning Only
- Strumpbyxor H&M
- Skinnstövlar Vagabond

Änglar i underkläder

image1003

Årets sexigaste tv-show,
Victorias Secret Fashion Show visas på tv3 ikväll. Det är bara att bänka sig i soffan med morotsstavar och dip.

TV-vår

image1002
Vårens tv ser mer än lovande ut, flera spännande serier kommer att visas på bästa sändningstid. En av dem,
Gossip Girl som beskrivs som OC på Upper East Side har jag länge varit nyfiken på. Må-bra-serien Private Practice med Kate Walsh är en annan. Kommer bli farligt många bra tv-kvällar i vår.

Lördag

image1001
- Bomullstopp Lindex
- Kofta MQ
- Jeans Nudie
- Grovstickad halsduk Esprit
- Skinnstövlar Vagabond

På tåget

image1000

Fredag

image999
- Transparent blus Soaked in Luxury
- Kostymbyxor MQ
- Ankelboots i skinn Vagabond

På resande fot

Det har blivit myciket resande för mig den senaste tiden. Kom tillbaka till jobbet i onsdags efter minisemestern och nu är jag åter på västkusten. Har tillbringat många timmar på tåget men med trevligt sällskap går tiden fort. Idag åkte jag ensam med endast laptopen som resesällskap. Det duger det med.
 
Imorgon väntar 25-årsfest för en kompis som jag och vännerna ska gå på. Hennes lilla son som jag inte träffat sedan i somras har blivit en stor pojke nu och det ska bli kul att träffa honom igen. Dessutom ska det springas på stan för att köpa en present.

Visa spirorna

image997image998

Korta shorts är en solklar investering inför varma sommardagar. Jag behöver fler vardagsshorts att använda till stranden eller en dag på stan. Fint med ett ribbat linne till. H&M har
flera budgetvarianter som ser lovande ut.

Torsdag

image995
- Klänning Gina Tricot
- Kofta MQ
- Halsband Efva Atling
- Strumpbyxor H&M
- Knästrumpor H&M

Den osminkade sanningen

image994











I dokumentären om Victoria Beckham som visas ikväll på
Tv3 går man bakom den välputsade fasaden. Experter diskuterar rykterna om skönhetsoperationer och ätstörningar.



Titta det snöar

Äntligen ser det ut som vintern är på ingång i södra Sverige. Minusgrader för första gången på länge och det snöade faktiskt i eftermiddags. Synd att det inte var kallare just då, isf hade vi haft ett fint snötäcke på marken. Hoppet om en riktig vinter finns fortfarande kvar. Hellre någon minusgrad och snö än plusgrader, grått och regn. Hatar slask. Usch!

Nyårsdagen

image993
- Velourhoodie H&M
- Velourbyxor H&M
- Fårskinnstofflor Shepherd

Nytt år, nya tag

Vaknade pigg och utvilad första dagen på nya året. Ingen nyårsångest alls. Blev en lugn och skön kväll igår med vin, tända ljus och god middag. Efter förrätten och huvudrätten var vi så mätta att desserten fick sparas till idag istället. Glace au four. Mums! Det smälldes många raketer här på området igår, hela himlen lystes upp. Den ena finare än den andra. Vi sköt själva iväg några vid tolvslaget.

Om en stund ska jag, Freddan och pappa iväg och titta på fotboll. Sedan blir det packning och middag innan tåget går hem till Karlskrona. Slut på ledigheten.

Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton och att det nya året börjat bra.