Dagens sötaste

image528 

Ett enkelt sätt att piffa upp en annars tråkig resväska är med de här söta adresslapparna från Chanel i rosa eller grönt. Du kommer garanterat sticka ut ur mängden och det är aldrig fel. Priset är desamma som en resväska, inga småsummor direkt.

Kommentarer
Postat av: Evelyn

Det var faktiskt lite sött :)

Postat av: becca

hehe, dom va fina...men kanske lite väl dyra? :) ja, visst är det skönt att läsa lite annat nu...e så trött på kurslitteraturen! aah, tänkte faktiskt läsa hennes böcker sen me, ska börja me den första Isprinsessan. får hoppas att den faller mig i smaken. ska du hitta på nått skoj nu när det är sista semesterveckan?

2007-06-18 @ 12:16:49
URL: http://beckram.blogg.se
Postat av: becca

aah, hade tänkt att läsa dem i tur och ordning :) e kul att de utspelar sig i fjällbacka, har varit där...pappas kompis har stuga där. ska bli kul att se filmatiseringen av de två första böckerna i höst me. måste hinna läsa dem innan dess. ajjamen, jag börjar jobba nästa vecka..på Boskalis. ska vara där till 13-14 augusti, sen blir de nytt uppdrag. nu i veckan ska ja träffa lite vänner, se till att få gjort lite nytta här hemma och på midsommarafton ska vi hem till Jimmys syster och sambo. skönt för dig att träffa pojken lite med! kanske inte blir så mycket sen när du börjar sommarjobbet?

2007-06-18 @ 12:50:21
URL: http://beckram.blogg.se
Postat av: Amanda

Otroligt fina! Skulle gärna få hänga på min väska i sommar! =)

2007-06-18 @ 14:22:33
URL: http://shoppingbloggen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback